ВЈУ CHROMATIC POINT

По повод од заедничкиот концерт на CHROMATIC POINT & VERKA, кој ќе се одржи на 19.02. во Станица 26, со почеток во 20:30, направивме кратко интервју со одличниот македонски бенд CHROMATIC POINT.

Погледнете го видеото подолу и дознајте нешто повеќе.

И не заборавајте, екипата на Бла Бла ТВ ви дели 5 гратис карти за концертот.

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО