ИНТЕРВЈУ СО ЛЕГЕНДАРНИОТ SCARFACE

The Unlikely Show‘ го има на гости Scarface. Face зборува за своите ставови за музиката, што мисли за Geto Boys, зошто денешните рапери не кажуваат паметни работи-свесни текстови, за Американскот општество и сл.Братот фрла знаење. Погледнете го интервјуто.

 

Категории
интерВЈУ
27 Коментари на постот

Напиши Одговор

*

*

ПОВРЗАНО