Интервју со Стефан Вујисиќ – VuiSah

Интервју со Стефан Вујисиќ – VuiSah.

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО

 • Аrmadillo интервју

  Интервју со бендот Armadillo, за музиката, настапите, почетоците и нивниот прв албум. Armadillo е бенд кој постои од 2014. Членови на бендот се: Борис Минов – гитара, Саше Љолес –...
 • Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски

  Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски 24.11.2017, МКЦ. Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски 24.11.2017, МКЦ Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски24.11.2017, МКЦ Posted by Bla...
 • Интервју со Tonal

  Интервју со Tonal за новиот албум и музиката. Tonal вју Tonal вју Posted by Bla Bla Televizija on Monday, November 20, 2017...
 • Вју 4:20 – Интервју со Идриз Blla Blla Blla…

  VJU 4:20 BLLA BLLA BLLA … SHO IMA IDRIZ DA KAZE POVOD KONCERTOT UTRE Blla Blla Blla… Idriz AmetiStudio 1060@Blla Blla Blla Album Promotion https://www.facebook.com/events/338438529935854/ FALIMENDERIT SHUM !!! Posted...