Кратко интервју со Јаков Дренковски за престојниот концерт

Си направивме кратко интервју со маестро Јаков, за престојниот концерт, кој ќе се одржи на 14.02.2017 во Кино Фросина.

Еве што не очекува:

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО