Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски

Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски
24.11.2017, МКЦ.

Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски 24.11.2017, МКЦ

Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски24.11.2017, МКЦ

Posted by Bla Bla Televizija on Monday, November 27, 2017

 

Категории
ВЈУинтерВЈУПРОГРАМА

ПОВРЗАНО

 • Промо Бустање – Земјотрес 6: Фестивал на независна музика

  Промо Бустање – Земјотрес 6: Фестивал на независна музика Земјотрес е музички фестивал на македонските независни дискографски куќи, инициран во 2012 година од Направи Заедно (сегашен Balkan Veliki Балкан...
 • Аrmadillo интервју

  Интервју со бендот Armadillo, за музиката, настапите, почетоците и нивниот прв албум. Armadillo е бенд кој постои од 2014. Членови на бендот се: Борис Минов – гитара, Саше Љолес –...
 • Изложба на Драгољуб Бежановиќ-Бежан

  Во галеријата на МКЦ – изложба на слики, цртежи, фотографии, објекти, ситна пластика и перформанс на Драгољуб Бежановик-Бежан, насловена „Back 70th“. Изложба на Драгољуб Бежановик-Бежан Изложба на Драгољуб Бежановиќ-БежанВо...
 • Мистик #2 – Мистеријата зад влашката магија

  Мистик #2 – Мистеријата зад влашката магија. Mistik #2 – Мистеријата зад влашката магија Mistik #2 – Мистеријата зад влашката магија Posted by Bla Bla Televizija on Friday, November...