Токсиколози Вју за концертната промоција

Токсиколози ве канат на концертната промоција на нивниот прв албум “Пушти глас” на 28.04.2016 во М.К.Ц. денсинг салата со почеток од 20:00. За првите 50 луѓе гага албум, а карти можете да си купите во МК Тикетс и нивните продажни места, карти.мк и на билетарата на М.К.Ц. Гости на концертната промоција ќе бидат Диџеите Чваре, К105, Дрази Драгз, Аномалија Натива, а од Емсињата гостуваат: Тони Зен, Туте, Метафорс, Зи Бомб и Лириковен Пироман.

Погледнете го вјуто со Токсиколози снимено вчера на една проба, додека се подготвуваа за Концертната промоција во организација на ДМА МЈУЗИК И БРОНКС 1.01.

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО