АНОНИМУС ПРОЏЕКТ ВЈУ

СИ НАПРАИВМЕ МУАБЕТ КОРЕКТНО АНОНИМНО СО КРЕАТОРОТ НА АНОНИМУС ПРОЏЕКТ. МУЗИЧКИ ПРОИЗВОД СО СЛОБОДОУМЕН КОНЦЕПТ ВО КОИ УЧЕСТВУВААТ ПОВЕЌЕ НАШИ МУЗИЧАРИ, ПРОДУЦЕНТИ, ДЕЈЦИ, ДВИГАТЕЛИ НА ЕГЗИСТЕНЦИОНАЛИЗМОТ, ФИЛОЗОВСКИ ПРАВЕЦ КОЈ ЈА ПРЕТСТАВУВА НИВНАТА ИДЕОЛОГИЈА ИЛИ БИБЛИЈА.

АНОНИМУС ПРОЕКТ ИМААТ НЕКОЛКУ ДЕМОА НА ПРОФИЛОТ НА ЕЈ БРЕЈ КОИ МОЖЕТЕ ДА ГИ ЧУЕТЕ И ЛАЈКНЕТЕ, КОГА ИЗЛЕГУВА ПРОЕКТОТ КАКОВ Е НИВНИОТ ФИЛМ, ДО КАДЕ СМЕ СО ЕГЗИСТЕНЦИОНАЛИЗМОТ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ МУАБЕТИ ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВЈУТО.

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО