Интервју со Игор Џамбазов

По повод на Џамбо фестивал, кој ќе се одржи на 26.12. во Метрополис арена, си направивме муабет со Игор Џамбазов кој ни откри, во следново интервју, нешто повеќе за програмата, односно бендовите кои ќе настапат на истиот.


Програмата ќе ја сочинуваат 28 артисти, диџеи и бендови:

Гуру Харе,Пука козметика,Крос Роуд Блуз Бенд, Брука бенд, Проџект Орфеус, Д Џон, Зоки Бејбе, ДЈ Вишко, Гиш, Венко Серафимов, Пурпурен Цепелин, Морал, Сара Мејс,Тамара, Троја, Revelation и др.

Целосната листа ќе ја објавиме наскоро.

Sequence 01.Still002

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО