Интервју со колекционерот Зоне

Екипата на Бла Бла ТВ ѕирна во собата на најголемиот колекционер на албуми од македонскиот рап, Зоне. Тој ни раскажа нешто повеќе за своите колекции.

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО