Интервју со Smoke Mardeljano
Интервју со Smoke Mardeljano

Интервју со Smoke Mardeljano

Вистинскиот рап од Србија пристига во градот!!!

Smoke Mardeljano и припаѓа на помладата генерација рапери од Србија кој негува вистински цврст звук пронижен со лирика која преовладува со гнев и револт кон ебениот систем, па токму затоа и многу млади луѓе се поистоветуваат и ги чувствуваат неговите зборови како свои.

Smoke за прв пат во Скопје ќе има свој концертен настап во „Јавниот алтернативен простор Бла Бла клуб’’ со почеток од 20 часот и 20 минути.

Добредојде ќе му посакаат македонските емсиња Туте и Кртот и Диџеите Димитри Је Ја и Мастер ЏИ .
Епа РАП -аџии бујрумте на цврст РАП во сабота 08.07.2017

Категории
интерВЈУ

ПОВРЗАНО