Легализација на марихуаната во Македонија од 2016

joint

Марихуаната или ко шо си ја знаеме по нашки : Гане, травка, фиљан, мок, мастраф, фиш, џоинт,џокла, мери, од 2016 01 јануари ќе биде легална и за болни и за здрави. Легализирана е она од утре, но фората е тоа што е криза невидена се пати и се моли за џојнт, а до 2016 ммф очекува стабилизација на регионот и успешна берба на лето.

joint1

“Кредитот што го подинафне за овогодинешната реколта ќе го вратат внуците или правнуците, а ние насмеани со замижани очи ќе проживееме само да има субвенции и сонце.”

Изјави Милка од министерство за хорти култура и без ресор.

mari jane

Македонија со ова стана дел од светските напредни земји кои ја легализираа марихуаната и ја изедначија со сите природни билки како камилица и жалфија и други, а со тоа престана да е дел од затуцаните земји што го забраниле заради можноста за продавање на хероин и апотекарски лајна од лекови.

mari jane 4

 

Епа дувајте и кулирајте Македонци и останати припадници на етнички заедници.

 

Категории
RelaxШуш - Буш

ПОВРЗАНО