Ги фотографираше истите луѓе пред 40 години и денес, погледнете ја разликата

Chris Porsz, докторот, кој во 70-тите и 80-тите години на минатиот век се занимаваше со аматерска фотографија, неколку децении подоцна, поточно 40 години подоцна, одлучи да ги рекреира некои од своите омилени фотографии со истите луѓе. Колку се променети во текот на овие 40 години, погледнете во галеријата.

razlika-01 razlika-05 razlika-08 razlika-09 razlika-10 razlika-11 razlika-12

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО