Дали е ова најсуровиот татко на светот!?

Еден многу суров татко одлучи да ја исплаши неговата ќерка на многу трауматичен начин. Таткото се преправал дека е мртов, а покрај себе ја стави познатата кукла Чаки.

Реакцијата на ќерката е очекувана, а можете да ја видите тука:

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО