Еден човек во Флорида го промени името во Крафтверк

Не е невообичаено големите љубители на музиката да ги именуваат своите деца по нивните омилени уметници. Но, да го смените сопственото име во името на вашиот омилен музичар?

Еден човек од Флорида го направи токму тоа, го смени своето име во Крафтверк.

На своите слики тој дури ја носи препознатливата црвена кошула и црна вратоврска.

2

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО