Замрзната риба јаде замрзната риба

Ете, уште еден доказ дека оваа зима реши да не реши сите. Дури и природата сака да се игра со своите креации, но, да не ја обвинуваме пред време истата. Тука се работи за стрвност. Имено, една риба реши да излезе од водата и да ја изеде другата риба, додека надвор очигледно бил длабок минус. При враќање дома, да се пофали со својот плен, остана да штрчи во мразот…и така се добива дупла риба во ресторан, или дупла риба во хороскоп со многу лошо наклонети ѕвезди.

https://www.youtube.com/watch?v=on8E4DDiCS0

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО