Застрашувачко симпатични мечиња

Овие застрашувачко симпатични мечиња се дело ба британскиот илустратор, Филип Блекмен. Тој своите креации ги опишува како “застрашувачки симпатични мечиња зомбифицирани во чудни подароци за љубовта на вашиот живот. Секој од нив со единствената вознемирувачка визија на хорор.”

13690615_1384466914901103_7795127830876966288_n

Крв, внатрешните делови од телото и заби ја играат главната улога како реквизити на малите мечиња. На сите мечиња им се искинати градите, а срцата ги држат во шепите. Подарок за вашата сакана личност? Хуморот на британците е дефинитивно уникатен.

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО