Имаме нов жанр на музика: Gangsta Djent

Имаме нови жанр на музика наречен Gangsta Djent, а светот више никад нема да биде ист…

Stevie T е креаторот на овој, таканаречен, нов жанр, а еве како звучи горе споменатиот:

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО