ИнтерВју со Бред Коста и Анџелина Бургова за песната за Џоли

БЛААА БЛААА БЛААА, епа сеа све сме виделе али и Бред Коста и Џоли Анџа Бургова не сме 🙂

еве ги 🙂

kosta buКога го прашаме Коста дали наскоро ќе спуца нов хит со песна за Анџелина Бургова ?

веднаш ни одговори нормално го транмитуеме без корекции:

Коста : da ke mi napravat so cirkoni angelina joli i jas brat druga slika foto shop imam ubav teksta za nejze napraveno

Коста : so muzika treba da snimame kaj goran milosevski

Дали ќе може текстот да го објавиме ?

Коста :  vazi utre sega kaj mene vo tetratkata ke ti gopratam utre ke goobjavite ke ti gopratam do utre

 Коста : tekstot e napraven pred tri godini intresne tekst e kako sto peev za drugite koga so cirkoni i jas ke napravime tekstot do utreke ti gopratam

Епа го чекаме текстот, а до тогаш насладете ги ушите и очите со видеово :

Ние знаеме дека е голем ЛЕЈДИС МЕН еве и докази :

kosta bu kos kosa

 

А плус сите знаеме дека е и голем цар :

kral

 

Категории
ВЈУинтерВЈУТралалајки

ПОВРЗАНО