Кинеската верзија на “Лудиот Макс” растура

Кинезите се познати по своите “инспирации” од делата на другите, така што не изненадува што на youtube излезе трејлер за кинески акционен филм, кој е целосен плагијат на “Лудиот Макс“.

Иако има друг наслов, “Mad Sheila“, трејлерот делува како пародија и копија на оригиналниот филм, а не акционен, сериозен филм.

Продуцентите, сепак, се убедени дека филмот ќе биде хит, затоа се подготвуваат и за нови епизоди: “Mad Sheila: Virgin Road“ и “Mad Sheila: Vengeance Road“.

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО