Кога неживите објекти би зборувале, би го јаделе

Ајде сега, од чиста љубопитност, да си замислиме како би изгледало кога неживите објекти би можеле да зборуваат, и што всушност би сакале да ни кажат, односно направат. На некој му текнало да ја тестира оваа теорија со многу јаки слики, па да им дадеме шанса.

1 2 3 4 5 6 7

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО