Кога познатите филмови би биле направени во Русија

На некој му текнало да ги прикаже познатите ликови од филмови во руска верзија, па еве како би изгледало кога познатите филмови би биле направени во Русија:

#1 Deadpool

1

#2 The Matrix

2

#3 Pirates Of The Caribbean

3

#4 Harry Potter

4

#5 Game Of Thrones

5

#6 Batman

6

#7 Tom And Jerry

7

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО