Кога филмовите би имале реални наслови

Новите филмови, особено блокбастери имаат звучни имиња, во кои речиси не се открива многу за содржината на филмот. Но што би се случило кога ситуацијата би била обратна, кога филмовите би имале реални наслови? Да видиме:

xXx: The Return of Xander Cage

1

Underworld: Blood Wars

2

Live By Night

3

Split

4

Resident Evil: The Final Chapter

5

La La Land

6

Why Him?

7

Assassin’s Creed

8

Doctor Strange

9

Hacksaw Ridge

10

 

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО