Кога цртаните ликови ќе полудат

Во Америка постои една забава за возрасни кој се вика CosPlay-луѓе што се облекуваат во своите омилени јунаци-било да се работи за анимирани ликови или стрип јунаци. Ова се неколку од снимките кога некој од нив имале ептем заебан ден!

(кликнете на насловите за видеото)

Сунѓерот Боб против две жени

Сунѓерот боб

Неверојатниот СпајдерМен

Спајдермен

Ликот од Улицата Сезам замара нација

Ликот од Улицата Сезам

Господин Неверојатен против Бет Грл

Деген

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО