Мачорот и неговиот сопственик рекреираат познати филмски сцени

Давид и Сара, сопственикот и неговиот мачор од Велика Британија, решиле своето хоби да го поделат со светот. Се прашувате како би изгледале познати, култни филмски сцени кога би биле малку изменети?

Епа…еве ги:

#1 E.T. The Extra-Terrestrial

movie-cats-recreate-famous-movie-scenes-3-5833fce3c1be6__700

#2 Alien

movie-cats-recreate-famous-movie-scenes-1-5833fcdd61693__700

#3 Ghost

movie-cats-recreate-famous-movie-scenes-4-5833fce5defaa__700

#4 The Shining

movie-cats-recreate-famous-movie-scenes-2-5833fce07a084__700

#5 American Beauty

movie-cats-recreate-famous-movie-scenes-5-5833fce8884f7__700

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО