Најбизарните кунг фу филмови

Филмови за боречки вештини можат да бидат убави и интересни, но понекогаш тие можат да бидат и само, едноставно чудни. За ова можат да се обвинат културолошките разлики, или шеги кои не се преведуваат и сл., но некои работи не можат да се оправдаат.

Ова се некои од најбизарните кунг фу филмови.

Swordsman With an Umbrella

Duel to the Death

Filthy Guy

Five Venoms Vs. Wu Tang

Fantasy Mission Force

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО