Најлошите возачи на светот

Во оваа компилација се собрани некои од најлошите возачи на светот. Нивните реакции се бавни, нивното познавање на сообраќајните правила е сосема мистериозно, а ни нивната памет не е на високо ниво.

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО