Најпознатата книга на светот од Иван Исцелител

Најпознатата книга на светот од Иван Исцелител – Света Книга

Сега имате уникатна шанса преку Бла Бла да добиете линк за БЕЗЦЕЛЕРОТ(не е на сликата, немавме слика) на Иван “Д Мен” Исцелителот  !!!!

ivan bar

 

Епа дечки ако не сте ја проичитале вие сте едни од малкумината кои не знаат дека ова четиво е најбитно и најголемо богатсво кое во 1989 Иван Исцелител го остави за човечанството у негови зборои – Безцелер.

Као и увек интегрално го пренесуеме пошо ќе изгуби од автентичноста ако го поправиме :

“Dragi prijateli dalecnata 1989 godina napisav skripta-kniga poradi ogromnite guzvi na luge od celiot svet so se interesiraa za mene i za mojata bozja misija . no togas neznaejki deka knigata ce stane tolku popularna niz celiot svet ovaa kniga se prevede na site svetcki jazici i e najpopularna vo svetot sto niedna kniga ne go dospeela toj uspeh i so pravo ja narekuvaat besceler (ja procitaa:naucnici,svesteni lica,doktori i t.n.i site imaat zahvalni zborovi i blagodarnost za knigata. ) pa dragi prijateli na sledniot link imate moznost najcenetata kniga i najpopularna da ja procitate”

https://www.scribd.com/…/3261624…/ivan-iscelitel-Sveta-Kniga

Ова треба да биде во сите учебници и да се чита како лектира поготово во помала возраст 🙂

dami9 i gospoda besceler – OT:

 

1-fe17c70835 2-copy 2 3-df1c96c9f0-copy 3-df1c96c9f0 4-4b0df546e9 5-bb77f6ba0b 6-89e3f6b6f9 7-e088283d5e 8-d3999c8698 9-4b05c2d722 10-7d88ac0450 11-7aebd50e8c 12-8405a6699b 13-04df85cf1b 14-65c2a655be 15-425c924e61

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО