Ова бебе станува “Cosplay“ ѕвезда кога спие

Од Мала сирена до Војна на ѕвездите, ова бебе станува вистинска  “Cosplay“ ѕвезда кога спие. Фотограф од Лос Анџелес има навидум бескрајна низа на Cosplay идеи за својата 4-месечната ќерка Џои Мари. Еве како изгледа Џои кога спие.

1 2 3 4 5 6 7 8

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО