Овие ретро песни годинава ќе наполнат 20 години

Ајде да се потсетиме кои песни оваа година ќе наполнат 20 години од своето постоење.
Ако сте растеле со истите, веројатно оваа ретроспектива ќе ви предизвика насмевка на лицето. Овие песни биле популарни на радио и ТВ во 1997, а оваа, 2017 година ќе наполнат 20 години.
Па, ајде да се потсетиме на овие големи хитови.
Кај летна времето…

 

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО