Пита од марихуана, нов сараевски деликатес

Во ургентниот центар во Сараево се пријавија многу пациенти кои тврделе дека јаделе пита на пазарот на Ступ, а како открива порталот Sarajevo365.com, во питата имало марихуана наместо зелка.

pita

Главниот “кривец“ за овој деликатес е непозната жена која ги продаваше своите пити. Голем број на пријавени пациенти се жалеле на прекумерно добро расположение, или пак велат дека никогаш не се чувствувале како денес. Некои пациенти дури и барале лек за чувство да запре, бидејќи не можеле да се навикнат на оваа ненадејна позитивна промена.

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО