Порки кои можат да ги гледаат сите

Неодамна на социјалните мрежи се појавија спотови на бендот Аикиу. Интересно со овој бенд е што своите спотови ги прават на уникатен начин. Имено, снимките од порките с измешани со снимките од бендот. Како изгледа овој колаж, погледнете во видеото:

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО