Послушајте како звучи Роберт Плант денес

Легендарниот пејач на Лед Цепелин, Роберт Плант и неговиот бенд, The Sensational Space Shifters, неодамна одржа концерт, а на репертоар беа познатите песни, класици, на Лед Цепелин.

Поточно, “Whole Lotta Love,” “Babe, I’m Gonna Leave You,” и “Black Dog.”

Послушајте како звучи Роберт Плант денес:

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО