Ракија тест за Ракија фест

После стресната конференција по повод првиот Ракија Фест, решивме да ги тестираме музичарите дали ќе успеат да погодат што пијат со краток ракија тест.

 

 

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО