Рапер си пука во лице за музичко видео?

Се уште се обидуваме да ја разбереме оваа чудна приказна. Еден надежен рапер се појави на насловните страници откако си пука во лице … на камера…за музички спот.

Каспер Најт, од Индијанаполис е рапер кој се води по името Каспер Фантом.

За среќа по него, Каспер избегна смрт. А еве како изгледа овој лудачки подвиг на младиот рапер.

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО