Сагата за македонска плата! Каква плата зимаат Македонците?

Каква плата зимаат македонците?

Кромид плата – ја зимаш и почнуваш да плачеш.

Кучка плата – не ти помага за ништо, од неа само патиш, ама не можеш да живееш без неа.

Диета плата – те тера да јадеш сè помалку и помалку.

Атеистичка плата – се сомневаш во нејзиното постоење.

Магична плата – после неколку потези таа исчезнува.

Плата „бура“ – немаш поима кога доаѓа и колку ќе трае.

Плата „црн хумор“ – се смееш за да не плачеш.

plaata-500

Конзервативна плата – ти ја уништува фантазијата.

Импотентна плата – кога најмногу ти треба, те изневерува.

Менструална плата – доаѓа еднаш месечно и трае околу 5 дена.

Плата „Волт Дизни“ – замрзната е веќе 30 години.

Плата „прерана ејакулација“ – таман почнала, готово е.

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО