Се продава млад коин

Ако сте во нужда за превозно средство и миленик еве ви шанса.

koin

На купи продај огласникот на фејбук има и ваков оглас:

“Se prodava koin mlad 6 meseci muskuu za po detalni informaci inbox”

“Се продава коин млад 6 месеци мушкуу за подетални информации инбокс”

На сликите не се гледа дал е мушкуу или женскуу али веруеме у чесноста на огласуечот.

Исто така не ја пишува сортата али на нашите сручни лица по коини им се чини дека е ЛИПЦАНЕР ОРГИНАЛ.

koin 1

Може да се види дека е ноф и не е товаран и теретен, цена неможевме да добиеме пошо не ни тра коин  пошо и ние коњ за трка имаме.

 

 

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО