Смешни реклами за нелегална дрога која се користела како лек

Ни “фалат“ старите добри времиња кога болката ја лекувавме со џвакање на дрога или пиење на сируп од морфиум. Овие “златни години“ произведоа неколку интересни реклами, како кокаин за забоболка и сл.

Овие весели реклами за нелегални дроги се целосно смешна комбинација на здрави, позитивни слики поврзани со зборови како кокаин, хероин и морфиум.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО