Стрипови со малку неочекуван крај

Постојат многу начини на кои гледаме на животот, црно-бело, субјективно-објективно, смешно, апсурдно, бирајте.

Ова е малку алтернативен поглед на животот прикажан низ стрипови со малку неочекуван крај.

toon-hole-cartoons-10-57e3debc444e2__700 toon-hole-cartoons-13-57e3dec6cb1c1__700 toon-hole-cartoons-14-57e3deca007a1__700 toon-hole-cartoons-18-57e3ded7e81ac__700 toon-hole-cartoons-56-57e3df51e4d41__700 toon-hole-cartoons-99-57e3dfdbb3ea8__700

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО