ТЕТА ВЕГАН – МАДАФАКИНГ ЏИ

ТЕТА ВЕГАН – МАДАФАКИНГ ЏИ

toffy

ЗОШТО ДА ЈАДЕМЕ ЛЕШОВИ ОД БИЛО ШО ?

ПРАША ТЕТКА ВЕГАН И СЕ УБИ ОД ПЦУЕЊЕ, ФАК ФАКИНГ, МАДАФАКЕРС, ШИТ

ПОСЛЕ ОВА МИ СЕ ПРИЈАДЕ ОД РОЈАЛ БУРГЕР НЕШТО ЧИСТО ОД ИНАЕТ , ПОШО ПО НЕКУЛТУРНА ВЕГАНКА НЕ СУМ ВИДЕЛ НИ ЧУЛ 🙂

ДА К’СНЕМЕ 2# ROYAL BURGER

ФАКИНГ ТОФАКЕН ЧИКЕН 🙂

ЕВЕ И ЕДНА РЕЦЕПТА БОНУС :

ТЕТА БИЛА И АКТУЕЛНА СО МНОГУ ДРУГИ ПЦОВКИ И БИЛА ПРАВО ЧУДО, ДУРИ И РАПЕРИТЕ ОД НЕА НЕМОЖАТ ДА ДОЈДАТ ДО ИЗРАЗ :

 

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО