Упаљачот е мој копиле !!!

У СЕКОЈА БАНДА ИМА ПО НАЈМАЛКУ ЕДЕН КРАДЕЦ НА УПАЉАЧИ. ИХ ЈБГ ЈАС СУМ ТАКОВ КАЈ НАС У РЕДАКЦИЈА КРАДЕЦ НА УПАЉАЧИ. НЕСВЕСНО ПАЛАМ ЦИГАРА ИЛИ ЏОИНТ И ОДМА УПАЉАЧОТ ЖБРЦ У ЏЕБ. АКО ТЕ ФАТАТ НА ЛИЦЕ МЕСТО ВИКАШ ЈЕБИГА НАВИКА СОРИ АКО СИ ОБЛЕЧЕН ИСТО КО ВЧЕРА ТОЕСТ ГИ НОСИШ ИСТИТЕ ЏЕБОВИ ИМА ГОЛЕМИ ШАНСИ УКРАДЕНОТО ДА Е ТАМУ ПА СОПСТВЕНИКОТ ДА СИ ГО ПОВРАТИ.

LT1

ЈА НЕЗНАМ КАКО ЛУЃЕВО ПА СЕ ВРЗУВААТ СО УПАЉАЧИТЕ КАО ЕЈ НЕМОЈ ПЕЕРЧЕ ПОКЛОН МИ Е , Е НЕМОЈ ДА МИ ГО ЗИМАШ ОД ДЕВОЈКА МИ МИ Е, ЕЈ НЕМОЈ КОА МИ УМРЕ ПАПАГАЛОТ СИ ГО КУПИВ. ПА ТОА Е САМО СТВАР НЕ Е ДЕТЕ ГОЛЕМ КУР ПА ДА НЕ Е ЗИПО У ПРАШАЊЕ ЗА 10 ДЕНАРСКИ ЧАКМАК ПРАИМЕ МУАБЕТ.

LT5

КОА Е ЗА ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ ИМА УПАЉАЧИ У ИЗОБИЛСТВО ПА И НЕ Е БИТНО АКО ДРПНЕШ ОД НЕКОЈ КОЈ ЗА ПОЛИТИЧАРОТ ИЛИ ПАРТИЈАТА ГО ЗАБОЛЕ.

НАЈНОВАТА ФОРА НА ЖРТВИТЕ КОИ СЕ ВО БЛИЗИНА НА УПАЉАЧОКРАДАЧОТ Е ДА ИЗВАДАТ КИБРИТ И ДА МУ ГО ПОКЛОНАТ.

LT2

КОА Е КНАП СО МАТЕРИЈАЛ ЗА ПАЛЕЊЕ СЕ ПРИСТАПУЕ КРИЗНО И ТОА СО ЗАЛЕПУВАЊЕ НА УПАЉАЧОТ ЗА ПЛИНСКОТО(НАЈЧЕСТО ОД СТРАНА НА НЕПУШАЧИ ЗА ДА МОЖАТ ДА СВАРАТ КАФА ЧАЈ СУПА АМА И ТОА РЕШЕНИЕ НЕ ТРАЕ ПОИШЕ ОД 2 ДО 3 ДЕНА.

 

ЕВЕ НА БИРИЛ ТВ ЕДНА ИСПОВЕД БАШ ОД ТАКОВ ЕДЕН КРАДАЧ НА УПАЉАЧИ.

БАШ ТРОГАТЕЛНО РАСКАЖУВА ТИПОТ МОЖЕБИ НИЕ БИ СНИМИЛЕ НЕКОЈА ВАКВА СРЦЕПАРАТЕЛНА СТОРИЈА ЗА ЕДНО НЕБИТНО МИНОРНО ДЕЛЧЕ ОД ЧОВЕКОВИОТ ЖИВОТ УПАЉАЧОТ!!!!

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО