Целата кариера на Том Круз во девет минути

Холивудскиот актер Том Круз, во тандем со Џејмс Корден направи “ремикс” на најепските сцени од неговата филмска кариера. Во само девет минути овие двајца ги рекреираа познатите сцени од филмовите на Том Круз.

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО