Шофери ипол

Можда секој сака да вози кола, мотор и слично, секој си има свој стил на возење али фраериве не да имаат стил чудо невидено се.

Најинтересниот дел доаѓа кога сме застанати на семафори, еее брате тогаш ни текнува на све и сашта што може и неможе да правиме во превозното средство.
Во некој од нив можеби ќе се препознаете вие самите, можда ќе го препознаете важиот татко, мајка, пријател.

Може да бричите нозе ако идете на важен состанок

bricenje noze

И нормално да се излакирате

lakiranje

Да плетете џемперче за вашето детенце

pletenje

Да ископате злато од вашиот рудник

kopanje rudaДоколку видите и вие некоја ваква интересна ситуација сликнете и постирајте ни.

 

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО