Јапонците и нивните лудости – жива жаба сашими за ручек ! БЉАК

Јапонците и нивните лудости – жива жаба сашими за ручек ! БЉАК

СМЕ КРКАЛЕ ЖАБЈИ БАТАЦИ , НЕЛИ КО ПИЛЕЧЕ СЕ И ПОХОВАНИ И СО СОС

ЊАМ ЊАМ !!!! МХ МХ

BATAK OD ZABA

СКАКУЛЦИ, ПИЈАВИЦИ И КУЧИЊА 🙂

АЛИ КОСООКИТЕ ПРЕТЕРАУВААТ ЕПТЕН , ДАЛИ БИ ГО ЈАДЕЛЕ ОВА ЖАБУЛЕ ДОДЕКА СЕ ГЛЕДАТЕ ОЧИ ВО ОЧИ ?

ZABA 1

ВИДИ КАКО ТОА ГО ПРАИ ОВАА ЈАПОНКА :

АКО НЕ ВИ СЕ ПРЕВРТЕ ЖЕЛУДНИКОТ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ И ПОРЦИЈА ОД СПЕЦИЈАЛНАТА ТОРТА ОД ЗМИЈА 🙂

Cake-Snake

 

А АКО СТЕ КАКО НАШИОТ ФРЕНД ВИЛИ КВА КВА  И СТЕ ДОБРО МОМЧЕ ЗАСЛУЖУВАТЕ ПАРЧЕ ОД ТОРТАТА СО ПАЈАЦИ И КРЕМ ОД ПОЛЖАВИ 🙂

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО