ЏИМИРИНКИТЕ ГО ДРИБЛАА ЈАНКО М.Ц.

Екипата задолжена за пародии ЏИМИРИНКИ му се закачи овој пат на Јанкослав умислен турбо рапер од србија.

dzimirink 2

Ова е нивна 10 јубилејна пародија за која имаат направено и одличен видео запис во кој се појавуваат во улоги на руски и арапски милионери.

dzimirink 3

Мораше да му џампнеме пошо ем е тапа ем има тапа у гз и милиони вјуз кратко ни изјавија чваркараџиите.

dzimirink 1
За видеото како и за сите досегашни нивни дела си се погрижија самите Џимиринки Продукција.
Текстот исто самите си го напишаа и прилагодија за македонски уши

dzimirink 4
Инструменталот го преработи Боби Павловски  а песанта е снимана во скипи бит продукција.Вокалите на милица ги пее Стефани Стефановска а ја глуми Стафани Стојковска

Глејте и Смејте се!!!

https://youtu.be/3_5SfOxuUy8

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО