10 ЕПСКИ РАП МОМЕНТИ НА ЛЕТЕРМАН

Дејвид Летерман беше водител на Late Show од 93 година. Во изминативе 22 години еден куп фаци се изнаредија и изнакажаа, изнапејаа и све кај Дејвид. Еве 10 епски рап моменти од шоуто низ годините. Уживајте.

https://youtu.be/azzsZyTjKjc

https://youtu.be/_0LNMviSTTg

https://youtu.be/I6BgU0t-mOg

https://youtu.be/rHXuWPp5_Yc

https://youtu.be/WEI4LUqhfn8

Категории
Тралалајки
53 Коментари на постот

Напиши Одговор

*

*

ПОВРЗАНО