10 најдобри филмски пресврти

Постојат филмови за кои можеме веднаш да претпоставиме како ќе завршат, поради приказната, начинот на приказот и сл. Но постојат и филмови кои се обидуваат да ја изненадат својата публика со секакви пресврти и неочекувани краеви. Без оглед на кој жанр се работи, овие филмови успеаа во својата намера да не изненадат и да ни подготват нешто што можеби не го очекувавме.

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО