12 стрипови за вечната борба меѓу срцето и мозокот

Овие 12 стрипови, иако на прв поглед изгледаат детски и наивни, тие, всушност, содржат голема доза на филозофија и теми за размислување за борбата меѓу нашите умови и нашите срца. Звучи познато?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

 

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО