8 нешта што можете да ги направите со кондоми

1. Кондомите можете да ги користите за разни нешта, освен за очигледното.

2. Бомбици со вода, класика. Наполнети кондоми со вода за пренкови и шеги. Финта која никогаш не застарува.

3. Поради својата еластичност кондомите се идеални за одржување на вода. Наместо да ги расфрлате насекаде можете да ги ставите о чорапите, наполнети со вода, додека кампување надвор. Ќе имате доволно вода.

01

4. Ако замрзнете кондом со вода тоа може да послужи како добар ладилник или ладна облога.

5. И сега една необична употреба на кондоми во кујната. Ставете мелено месо во кондом. Тоа ќе го задржи месото компактно.

6. Ако сте повредени, а треба да се користите завој кондомот е одлично решение за покривање на раната додека се туширате.

07

7. Латексот на кондомите ќе ви помогне лесно да отворите тегла.

8. Кондомите, исто така, можат да ви помогнат ако сакате да ги заштитите вашите скапоцености. Прекријте го вашиот часовник или накит со кондом. Можеби нема да биде 100% водоотпорен, но во голема мера ќе ви помогне во спречување на упадот на водата.

06

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО