Докази дека технологијата се обидува да не убие

Во оваа смешна видео компилација се наоѓаат технолошки гаџети со кои луѓето се забавуваат, но очигледно истите се обидуваат да не убијат.

Без разлика дали станува збор за беспилотни летала или нешто друго, луѓето не се безбедни дури и ни во своите четири ѕида.

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО