И жените имаат муда!

И жените имаат муда!

Денеска е денот на жените и ова видео е доказ дека и они имаат понекад муда поголеми од мажите. Фората е што ликов кој сака да ја ограби продавницата налета на прилично жустро женче. Мислеше дека ќе заврши работа со пиштолот ама не. Жените имаат способност да оневозможат вакви ликови. На крај уште зема чекич и го бркаше надвор од продавницата. Јако видео у секој случај.

https://youtu.be/VZgQTut6s-A

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО